Учество во емисијата КОД, за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата

Дарко Антиќ од ЕСЕ вчера (17.05.2020), гостуваше во КОД и разговараше со Снежана Лупевска за прибирањето и трошењето на средствата за справување со пандемијата.

Погледнете ја целата емисија. 

https://www.youtube.com/watch?v=jcPvz2jalPs&fbclid=IwAR171vhQhr1EAbn6lyLBuifKmtL-m11RMtiO4joqU66VQhb6PjxvFx4jOj8&app=desktop